Dikur modelee tek klipet e Ardit Gjebreas, ja kush është vajza shqiptare që u bë shkencëtare në Amerike..!!

Fatjona Lubonjën të gjithë e mbajmë mend nga pjesëmarrja e saj në moshën e adol eshencës në botën e televizionit, por tani ajo ka ndërtuar një karrierë tepër të suksesshme, larg botës së televizionit dhe modelingut por edhe shumë larg Shqipërisë.

Lubonja është një shkencëtare dhe neu rologe në SHBA në Neë Jer sey.Por, përpos karrierës, kuptojmë se ajo ka ditur të ruajë format perfekte fizike dhe klasin, nëpërmjet pasionit që ka për sportet. Ajo ka qenë në një lidhje me Skype në emisionin Rudina në Tv Klan ku ka treguar më shumë për jetën e saj.

Fatjona Lubonja: Më erdhi shumë për të qeshur sepse unë kam vite pa e dëgjuar “Makina e Memories” më është bërë një memorie dhe për mua. Shumë njerëz më thonë si ke ndryshuar kaq shumë nga video? Njerëzit ndryshojnë në jetë dhe kjo është pikërisht ajo që kam studiuar.

Unë kam studiuar për Pedagogji Ne uro-shkencë, është një studim shumë i rëndësishëm sidomos në Amerikë dhe po përhapet në të gjithë botën sepse ne marrim pedagogji e formojmë dhe e shikojmë se çfarë na studion neuro-shkenca.