Diaspora Kosovare Që Vjen Nga Këto Shtete Nuk Mund Të Hyjë Në Kosovë Pa Test Të Ko Ronavirusit..

jë gjë të tillë e ka bërë të ditur Ministri i Shëndetësisë së Kosovës, Armend Zemaj.

Zemaj ka deklaruar sot se personat që do të hyjnë në Kosovë nga vendet me rr ezik të lartë të i fektimit, do të jenë të obliguar të kenë testin PCR për CO V I D-19, ose do të detyrohen të vetizolohen.
Bazuar në këtë listë, shtetet të cilat i konsideron Kosova me rre zik të lartë të in fektimit janë: Spanja, Franca, Britania e Madhe, Holanda, Belgjika, Republika Çeke, Hungaria, Danimarka, Luksemburgu dhe Islanda.