Dhi mbje / Kurti me lot në sy: Populli im i dashur, me vjen keq por do ju jep këtë lajm?

Dhimbje / Kurti me lot në sy: Populli im i dashur, me vjen keq por do ju jep këtë lajm?.

Ndërsa sot jemi në 2020 dhe ende nuk kanë arritur që të bëjnë koalicion më Lidhjen Demokratike te Kosovës dhe për këtë janë të shqetësuar të gjithë.

Albin Kurti, si duket është dorëzuar ne këtë drejtim pasi qe kërkesat e LDK-se, janë shumë më tepër nga çka mund të ofroje VV-ja, ai tha se është lodhur, “Jam lodhur duke tentuar të bëjë marveshje për të mirën e popullit tim të dashur, ju them qe nuk besojë qe do të këtë marrëveshje, shtypni hapësirën me poshtë për intervistën”.