Dhëndri Shqiptar Sjell Nusen Braziliane Në Shqipëri, Ndodh E Papritura Në Mes Të Qytetit

Dhëndri Shqiptar Sjell Nusen Braziliane Në Shqipëri, Ndodh E Papritura Në Mes Të Qytetit.

Jemi mesuar tashme me dasma te ndryshme nga të rinjtë Shqiptar. E till eshte edhe dasma e Xhulios i cili është martuar me Joyce me origjinë nga Brazili. Ata janë njohur të dy në Itali.

Ai emigrant nga Shqipëria dhe ajo e ardhur nga Brazili. Nga kjo lidhje Zoti i ka bekuar me dy fëmijë. Bashkë me çiftin kanë qenë të pranishëm edhe familjarë të saj nga Brazili.

Po ashtu shoqëria nga Italia, Jemi mesuar tashme me dasma te ndryshme nga të rinjtë Shqiptar. E till eshte edhe dasma e Xhulios i cili është martuar me Joyce me origjinë nga Brazili. Ata janë njohur të dy në It ali,ditorja.