Derisa po shëtiste hasi në një vriimë në shkëmb, fermeri u futt brenda dhe mbeti i habitur çfarë zbuloi

E gjerë mbi 150 metra dhe e lartë mbi 200 metra apo sa një ndërtesë 40 katëshe, llogaritet të jetë shpella më e madhe në botë e cila gjendet në Vietnam.Një fermer i kësaj zonë e kishte zbuluar derisa po shëtiste dhe mori guximin që të futet brenda saj në prill të vitit 1991, por në vitin 2009 një grup ekspertësh britanikë eksploruaann zonën dhe e shpjeguan në detaje bukuritë natyrore që i ka kjo shpellë, per me teper shtypeni meposht re,klamn dhe n’diqni viddeon.