Del letra e plotë! I biri u hodh nga Senatoriumi dhe fajësoi mjekët, si nëna e Xhino Koças fshehu mesazhin e tij të fundit

Dë.shmia e nënës së një pacienti me Covid-19 të v.et.ëvr.a.rë në ambientet e spitalit, ka shigjetuar mjekët që e trajtuan, por dy.shimet e para janë se nëna e vi.k.timës ka fs.hehur qëllimisht disa të dhëna, duke man.ipuluar pozicionin e djalit të saj të ndjerë.

Xhino Koça h.umbi jetën në gusht të këtij viti, duke u h.edhur nga dritarja e katit të tretë në spitalin ku po kurohej më Covid. E ëma e tij Lira Koca ka bërë disa deklarata sot në emisionin “Open” të Eni Vasilit duke ak.uz.uar mjekët për neglizhencë.

U shpreh zonja Koça: Është neglizhencë, edhe mos vlerësim i gjendjes së përgjithshme të Xhinos nga stafi spitalorë në 48 orët e fundit, ky është shpjegimi im. I mbetet organeve kompetente. Jam e bindur, por nuk jam unë që e vendos. Unë jam vajzë mjeku dhe e di shumë mirë që edhe një mjek i thjeshtë mund të lexojë fr.i.kën, ank.thin edhe tek bebja e syve.

Por pjesa e çuditshme e kësaj historie nis kur e ëma e të ndjerit, nis e lexon një mesazh që ai u kishte lënë të afërmve në telefon. Mesazhi që lexoi nëna e të ndj.erit rezulton i censuruar dhe rezulton e fshirë pjesa e mesazhit ku vi.kt.ima ka shfajësuar mjekët dhe ka përjashtuar që sjellja e tyre të kishte ndonjë lidhje me aktin vet.ëm.ohues që ai do të kryente pak minuta më pas.

Kur ndodhi ngjarja, Hashtag.al u interesua pranë autoriteteve dhe familjarëve dhe arriti që të siguronte të plotë mesazhin e lënë nga Xhino Koça. Ky mesazh ishte lënë i ruajtur në rubrikën “notes”.Ky mesazh është censuruar nga Lira Koça gjatë daljes së saj televizive. Ndërsa fliste për mesazhin e lënë nga i biri ajo citoi këtë tekst:

“Kaq ishte dhe për mua, ju dua shumë të gjithëve. Nuk kam fjalë për të përshkruar dhi.mbjen që ndjen, për dh.imbjen që po shkaktoj, por ju b.etohem se shkova përtej limiteve të mia, shumë e shumë herë. Sdo tregohesha kurrë egoist duke iu mërzitur juve, por u tejkaluar cdo lloj limiti. Dua tju shikoj të lumtur, nje dite do ritakohemi. Ju dua pafund. Fale jush kam pasur nje jete te bukur e te lumtur,” shkruan Xhino.

Ky është mesazhi që lexoi e ëma e vi.ktimës së vetëvrarë Xhino Koça, ndërsa mesazhi i plotë të cilin e posedon Hashtag.al vijon me një tekst ku Xhino Koca përmend dhe mjekët, duke i shfajësuar dhe duke u shprehur se nuk ishte faji i askujt.Vijon mesazhi.

“Faji nk eshte i asnjeriu!!! Nuk kishte vend me te mire per tu kuruar ne kushtet qe isha pavaresisht cfare thone mjeket sepse une e njoh veten dhe ne shtepi do ishte bere edhe me keq”.Pikërisht kjo pjesë është fshehur dhe censuruar nga e ëma e djalit të ndjerë Xhino Koça, duke ndryshuar trajektoren e fabulës dhe pretendimeve të zonjës Koca e cila a.kuzon mjekët si shkaktarë të vd.ekjes së të birit, fill pasi ka modifikuar dhe fsh.ehur atë pjesë të mesazhit të të birit ku ai pretendon të kundërtën, duke i shf.ajësuar mjekët.