Deklarata e Luana Vjollcës në “Shiko Kush LUAN” që habiti publikun: “Kam një fëmijë me …”

Pas tre sezonesh mjaft të suksesshme, “Shiko Kush LUAN” me moderatore dhe autore Luana Vjollcën..

Mban ende fronin e emisionit që thyen rekorde shikushmërie. Edhe sezoni i katërt ka treguar nga java në javë suksesin.

Spektakli i së shtunës mbrëma nuk është i dashur vetëm për publikun e gjithë Shqiptarisë, por edhe i moderatores dhe autores; e cila e cilëson “Shiko Kush LUAN” si një “bebe” të saj dhe ai ka mbushur plot 4 vjeç.

Kështu u shpreh Luana në fillim të emisionit duke habitur kapitenët dhe publikun, por duartrokitën kur dëgjuan se e kishte për emisionin, i cili është nën autorësinë e saj. Deklarata e Luana Vjollces,tran smeton ditorja.