Degjonin zhurmaa ne dhome familja habitet kur sheh cfare ishte fshehur brenda murit

Të jetosh në një banesë të qetë, edhe zhurma më e vogël të ngjall çudii dhe në disa raste frikee.Një familje në Britani dëgjonte shpesh zhurmaa nga muri i dhomës së ndenjes.Zhurmaa që kishin një fluks të caktuar dhe mbi të gjitha ishin të çuditshme.

Pasi nuk po e kuptonin se çfarë lloj zhurmashh, ishin dhe nga se vinin, familjarët vendosën të hapnin murin e shtëpisë.Ajo që panë pas hapjes së murit do t’i linte pa fjalë. Brenda murit…Për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videon shtypni ne re,klamn me posht.