Dëgjonin zhu rma në dhomë, familja habitet kur sheh çfarë ishte fshehur brenda murit

Të jetosh në një banesë të qetë, edhe zhurma më e vogël të ngjall çudi dhe në disa raste frikë.

Një familje në Britani dëgjonte shpesh zhurma, nga muri i dhomës së ndenjes,duke hapur-re.klaamn, shfaqet-video.Zhurma që kishin një fluks të caktuar dhe mbi të gjitha ishin të çuditshme.

Pasi nuk po e kuptonin se çfarë lloj zhurmash ishin dhe nga se vinin, familjarët vendosën të hapnin murin e shtëpisë.

Ajo që panë pas hapjes së murit do t’i linte pa fjalë. Brenda murit gjetën një numër të madh grerëzash.
Ishin këto gjallesa të cilat shkaktonin dhe zhurmën e madhe në shtëpinë e familjes britanike.

Më pas familja i hoqi me kujdes grerëzat nga shtëpia, duke i vendosur diku tjetër ku nuk rrezikonin dhe shqetësonin askënd.