Degjon zhurmee brenda trotuarit, shokohett nga ajo cfare gjen

Degjon zhurmee brenda trotuarit, shokohett nga ajo cfare gjen. Një kalimtarë i rastit, pasi ka dëgjuar disa zhurmaa nën trotuar ka vendosur ta thyej,atë për të zbuluar më shumë rreth saj.
Dhe në fakt veshët e tij nuk kishin gabuar, pasi ajo që gjeti poshtë trotuarit ishte vërtet shokuesee.Dikush e kishte…Për të vazhduar lajmiin e plot, dhe për ta shikuar videon,k1ikojeni meposht dhe shfaqet pamja.