Dëgjon zhu rme nga nëntoka për tre ditë, kur zbulon çfarë ka e bën të ikë me vrap

Nje neri nga San diegu degjoi ze nga nentoka dhe fillimisht vendosi ta injoroje, por kur zhurma filloi te degjohej 3 dite rresht pa u ndalur, ai filloi te germoje deri sa gjeti nje kafshe.(Hape-ree.klamn,dhe ndiiq-videon). Sapo e pa qe ishte qen, thirri qendren per shpetimin e kaf sheve.

Ata i ndihmuan te dilte, por pas pak kuptuan se aty brenda ishte edhe nje tjeter qen me i madh i ngujuar me thelle. Ata i ndihmuan te dilnin te dy kafshet dhe i morren tu jepnin ushqim, po nga fakti qe ishin te sterlodhur nuk mundnin te hanin asgje.

Pas disa ditesh qent iu kthyen jetes normale dhe tanime jane ne gjendje te mire shendetsore.