Dëgjon zhu rme nga nëntoka për tre ditë, kur zbulon çfarë ka e bën të ikë me vrap


Nje neri nga San diegu degjoi ze nga nentoka dhe fillimisht vendosi ta injoroje, por kur zhurma filloi te degjohej 3 dite rresht pa u ndalur, ai filloi te germoje deri sa gjeti nje kaffshe.

Sapo e pa qe ishte qen, thirri qendren per shp etimin e kaf sheve. Ata i ndihmuan te dilte, por pas pak kuptuan se aty brenda ishte edhe nje tjeter qen me i madh i ngujuar me thelle. Ata i ndihmuan te dilnin te dy kafshet dhe i morren tu jepnin ushqim, po nga fakti qe ishin te sterlodhur nuk mundnin te hanin asgje.

Dëgjon zhu rme nga nëntoka për tre ditë, kur zbulon çfarë ka e bën të ikë me vrap. Nje neri nga San diegu degjoi ze nga nentoka dhe fillimisht vendosi ta injoroje, por kur zhurma filloi te degjohej 3 dite rresht pa u ndalur, ai filloi te germoje deri sa gjeti nje kaffshe,ditorja.