Dasma më e Shtrenjtë në Ballkan: Vetëm Nuses i Dhanë 35,000 euro…

Një nga dasmat më të shtrenjta në këtë zonë është shkruar për katër vitet e fundit, dhe deri më tani videoja është parë nga pothuajse dy milion njerëz.

Gjë që nuk është aspak një mrekulli, sepse edhe anëtarët e familjes mbretërore nuk kanë arritur një luks të tillë. Katër vjet më parë.

Lukas njëzet vjeç dhe Eva një vit më e re u zotuan për dashuri të përjetshme dhe ngjarja e gëzueshme u festua jo më pak dhe as më shumë, por për katër ditë në vendlindjen e tij Mihajlovac në Republikën Çeke. Të sapomartuarit dhe prindërit e tyre padyshim që nuk u penduan për paratë për dekorimin e pasur, tortën me 8 kate dhe të gjitha festimet.

E gjithë argëtimi kushton më shumë se 35,000 euro. Siç ndodh zakonisht, nusja ndryshoi disa fustane, por jo ndonjë, por fustane të zbukuruar me ar, perla dhe zirkone që kushtojnë disa mijëra euro.Momenti më qiellor ishte kur nusja në podium filloi të zbukurohej me euro, ndërsa ajo vallëzonte gjithë kohën. Siç thonë ata, të gjithë porsamartuar bëjnë të njëjtën gjë në natën e tyre të parë të martesës – dhe kjo është llogaritja e parave, ashtu si bëri ky çift i pazakontë. Por këtë herë, ata e bënë atë para kamerave.