Dashuria Nuk Njeh Moshë! 35 Vjeçari I Dashuruar Marr Ëzisht Pas 80-Vjeçares – Ja Pse E Dua


“Unë dua të them për të gjithë njerëzit që sul mojnë dashurinë tonë, nuk është puna juaj, përqendrohuni te jeta tuaj, shkoni në fe/rr…”.Një histori e pazakontë dashurie po ndodh në Egjipt mes një 35 vjeçari dhe një 80-vjeçarje. 35 vjeç, e njohu në rrjetin social me britaniken Iris Jones, 80-vjeç, nga Somerset.

Ju ftojm te sht ypni vid eon me po shtAjo fluturoi për në Egjipt për të qenë me të, por çifti ende nuk ka qenë në gjendje të martohen. Duke u shfaqur në emision nga Kajro, Mohamed shp/ ërtheu i zemëruar, duke mbrojtur marrëdh/ënien e tyre dhe duke i thënë kujtdo që dyshon në dashurinë e tij për Irisin.

E kam takuar Irisin në internet. Ne biseduam, ajo dëshironte të vinte në Egjipt për të parë piramidat. E takoj atë dhe gjeta Irisin që më kuptonte dhe më ngushëllonte. Dashuria nuk njeh ndonjë ndryshim mes moshës, apo vendeve, Iris më zgjodhi mua dhe unë Iris.Kjo është e gjitha. Unë jam i zemëruar për të folur në media, unë nuk jam një djalë lodër, unë jam një burrë, unë jam një njeri, në rregull? Unë jam një burrë, jo një djalë lodër,ditorja.