Dasem ne kohe pan demie, policia futet ne lokal dhe i ndalon vallen nuses dhe dhendrit


Ka ndodhur nje ngjarje interesante ku Pol icia e Kosovës mbrëmë ka zhvilluar një aksion dhe ka ndërprerë 3 dasma. Ndërkaq një lokal kanë mbyllur shkaku i mosrespektimit të masave kundër kor0 naviruusit.

Dasmat kanë qenë në Gjakovë, Junik dhe Sllatinë. Tre ditët e fundit në Kosovë ka pasur rritje të numrave me kor0 navir us. Përveç dasmave, në Prishtinë, në lagjen Arbëria, është mbyllur një lokal nate, për mosrespektim të masave anti co v id-19,Dasem ne kohe pan demie, policia futet ne lokal dhe i ndalon vallen nuses dhe dhendrit,ditorja.