Dalin fotot e ëmbla nga dasma e Gymyshit, shikoni burrin pasanik me të cilin është martuar ajo

Dalin fotot e ëmbla nga dasma e Gymyshit, shikoni burrin pasanik me të cilin është martuar ajo.

Aktorja turke Songul Oden është shumë e njohur në vendin tonë nga roli i “Gymyshit”, por edhe roli i “Jaseminit” në “Shtëpiake të dëshpëruara”.
Songul është kurorëzuar në martesë ditën e djeshme me biznesmenin Arman Biçakçi. Ata kanë vendosur të bëjnë një dasmë të vogël në shtëpinë e biznesmenit ku kanë ftuar vetëm 20 persona,k1ikojeni-posht-katrorin, dhe shfaqen,pamjet.