Dalin Detajet Rrëqethëse/ I Mori Jetenn Dhe E La Mes Detit, Ja Çfarë Është Zbuluar Për Indritin Qe…

Dalin Detajet Rrëqethëse/ I Mori Jetën Dhe E La Mes Detit, Ja Çfarë Është Zbuluar Për Indritin Qe.

Detaje të reja janë zbardhur nga ngjarja e rë ndë e ndodhur në Velipojë, ku u gjet e paj etë 17-vjeçarja Enisa Doda, pasi kishte dalë për një xhiro me skaf me 25-vjeçarin Indrit Bajraktari.

I cili më pas është arr estuar nga policia.Indrit Bajraktari, rezulton të jetë i martuar në shtetin anglez.Mi steri i kësaj ngjarje tr agjike po thellohet edhe më tej, pasi nga aut opsia rezultoi se vajza kishte shenja dh une por ende është e paqartë se nga se janë shkaktuar.

Detaje të reja janë zbardhur nga ngjarja e rë ndë e ndodhur në Velipojë, ku u gjet e paj etë 17-vjeçarja Enisa Doda, pasi kishte dalë për një xhiro me skaf me 25-vjeçarin Indrit Bajraktari, i cili më pas është arr estuar nga pol icia, dhe tani do te analizohet ngjarja edhe me shume.