Dalin detajet/ I panjohuri ua paguan në fshehtësi borxhet gjithë fshatit; U thotë ta thërrasin

Dalin detajet/ I panjohuri ua paguan në fshehtësi borxhet gjithë fshatit..

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Tuzla të Turqisë.Një person i panjohur po ua paguan borxhet të varfërve, por askush nuk e din se për kë bëhet fjalë.

Burri misterioz u ka lënë disa familjeve me para poshtë derës, në një kohë kur varfëria dyshohet si shkaku kryesor i vetëvrasjeve që kanë “pushtuar” Turqinë aziatike së fundmi.“Dikush erdhi dhe më kërkoi t’i tregojë fletoren ku unë regjistroja borxhet e klientëve”.

Më tej ai shtoi se me vete ky njeri misterioz kishte edhe katër persona të tjerë që mbanin shuma të mëdha parash.
“Unë i pyeta ku jetonin. Ai nuk ma tha, por pagoi të gjitha borxhet. Kam mësuar gjithashtu se ai u ka dhënë para shtesë familjeve të varfra”, u shpreh pronari i dyqanit.“Kur unë e pyeta për emrin”, tregon Ylmaz.