Cudira tek Rudina, politikani i njohur i propozon për martesë gazetares

Në emisionin “Rudina” si kurrë më parë ka ardhur live një propozim për martesë ditën e djeshme. Të ftuar në emision ishin gazetarja Fabiola Hoxha dhe anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Indrit Hoxha.

Fabiola nuk kishte marrë ende një propozim për martesë, pavarësisht se ata e kanë zyrtarizuar lidhjen prej 3 vitesh, ndaj Indriti vendosi ta bënte live në emision.

Në momentin që Indriti e mori të vallëzoje mes studios së Rudinës, u ul në gjunjë me një unazë në dorë dhe i propozoi për martesë. Fabiola i tha menjëherë “Po”. Ata kanë treguar se bashkë janë njohur për herë të parë gjatë protestave të PD-së në vitin 2015, kur Indriti ishte shoqëruar në polici së bashku me disa përfaqësues të tjerë të PD-së.

“Kur më pyesin shoqet ku e njohe Indritin ia kthej me shaka në burg, por në fakt nuk është kështu e vërteta se njerëzit keqkuptohen nga kjo fjalë se është pak e rëndë. Unë kam qenë gazetare që mbuloja sektorin e policisë dhe kronikën e zezë dhe sa herë që ka protesta mbulohet qoftë nga ana sociale, qoftë nga ana politike, por është edhe sektori i kronikës së zezë ku gazetari duhet ta mbulojë.