Ç’mendet doganieri Gjerman i hap çantën Shqiptarit, t’ronditet nga ajo që i gjene brenda…S-do ju besoni syve as ju!

Ç’mendet doganieri Gjerman i hap çantën Shqiptarit, t’ronditet nga ajo që i gjene brenda…S-do ju besoni syve as ju!

Kujdes kontrolli është një emision mjaft i njohur në Gjermani dhe këtë herë stafi i emisionit ka qenë prezent gjatë kontrollit të një autobusi që vinte nga Maqedonia.

Ajo që atyre u intereson më shumë është fakti që mjaft produkte vijnë kontrabandë, si cigaret psh. Por në rastin e këtij autobusi nuk rezultoi kështu. Atij iu gjeten disa speca turshi por mbi shumen e lejuar.