Cili ishte reagimi i ish burrit të “Sasës” Pas zbulimit të lidhjes së saj me futbollistin 21 vjeqarë ?

Cili ishte reagimi i ish burrit të “Sasës” Pas zbulimit të lidhjes së saj me futbollistin 21 vjeqarë ? Albert Sylejmani është ish bashkëshorti i aktores Adriana Matoshi, yllit të njohur të filmit dhe teatrit.

Aktorja që është më e trofeshmja, reflekton pozitivitet në çdo moment.Zbulimi i lidhjes së saj me një futbollist Afrikan, ka shkaktuar ter/met komentesh shumë paragjykuese.

Cili ishte reagimi i ish burrit të “Sasës” Pas zbulimit të lidhjes së saj me futbollistin 21 vjeqarë ? Albert Sylejmani është ish bashkëshorti i aktores Adriana Matoshi, yllit të njohur të filmit dhe teatrit.