Cfarë po ndodhë, Remzia e Shyhretja prishin raportett e tyre! Ky Detaj Zbulon Shumë (Video)

Remzia e Shyhretja e konfirmojnë prishjen e raportevee të tyre.
Që të dyja janë këngëtare shumë të dashura për publikun. Të dyja dikur këndonin bashkë, atëkohë ishte i njohur grupi Bilblilat e Mushtishtit, ku bënin pjesë edhe motrat Mustafa e Shkurte Fejza.
Dikur edhe drekonin në shtëpitë e njëra- tjetrës, por tani si duket gjithqka ka ndryshuar, kete e tregojne edhe ato ne emisione, shtypenii re,klamn dhe pas dy sekondavee,hapet,videoo.