Cfare po ndodhe! Në përballje me ish bashkëshortin, Violetë Kukaj sërish në gjy katë dhe…

Në përballje me ish bashkëshortin, Violetë Kukaj sërish në gjy katë. Violetë Kukaj sërish në gjy katë në përballje me ish bashkëshortin.

Këngëtarja Violetë Kukaj po përballet ende me procese gjy qësore. Prive ka mësuar se ajo sot ka qenë pjesë e një seancë përballë ish-bashkëshortit, Faik Retkoceri.

Ajo vertet eshte njera prej kengetareve me te pelqyeraa ne mediat roze e cila gjithmone eshte ne qender te vemendjes por tani ajo ka disa problemee me ish burrin e saj.