Cfare po ndodhe Infe-ktohet me Ko-rona! Andi Bora tregon çfare po ndodh! Ka takuar dhe…

Në puntatën e sotme të “Për’Puthen Prime” u vu re mungesa e Andit. Moderatorja Bora Zemani tha se Andi është i sëm/ urë dhe se nuk mund të marrë pjesë për pak kohë.

“Andi vazhdon të mos jetë në program për shkak të një, Por sipas burimeve te Televizioni24 Andi eshte infe-ktuar me ko vi d, madje e ka publikuar nje story. Eksiston rr eziku qe te kete infe-ktuar persona te tjere ne emision.