Cfare po ndodh, Pas Fifit bëhet edhe Einxhel keeq, Boll më nuk duroj dot më duke..

Paraditja e sotme ka qenë me ngarkesë shumë të madhe emocionale për njërën prej banoreve. Ka qenë Einxhel ajo e cila ka reaguaar nëlot duke treguar se shkak është bërë presioni i madh i lojës.

Dhe boll më, jam e lodhur nga 5 njerëz që i kam gjithnjë mbi kokë. Nuk mundem më, çdo gjë që them do kem një reagim. Fakti që po tregohem efortë nuk do të thotë që duhet të me jeni kunder gjithë kohës.

Gjithashtu ka qenë Sarah e cila është përpjekur ta qetësojë Einxhel dhe ta këshillojë që lojën ta marrë më me sportivitet.