Cfare po ndodh ne bote? Rikthehet karanttina ne kete vend, pritet qe edhe..


Shteti hebre i ka dhënë dritën jeshile një izo limi të ri prej të paktën 3 javësh, duke filluar nga dita e premte, 18 sh tator. Vendimi u mor pas rritjes së nd jeshme të rasteve të reja me ko ronaviirus.

Megjithatë, masat izo luese këtë herë nuk do të jenë aq ek streme sa në rastin e parë, duke lënë disa hapësira për aktivitete ek onomike, ndërsa shkollat do të mbyllen. Vendimi i rë ndësishëm u mor pas një be teje të a shpër brenda qeverisë, e cila nisi me do rëheqjen e ministrit Yacoov Litzman, i cili ishte ku ndër m asave të reja dhe njoftoi gjithashtu se partia ku ai bën pjesë mund të largohet nga koalicioni, duke rr ezikuar rr ëzimin e qeverisë.