Cfare ndodhi keshtu, Fifi merr valixhet për tu larguar nga shtëpia sepse..

Një situatë e papritur ka ndodhur sot në Big Brother, Teksa po diskutohej për ndërhyrjen e Fifit në lidhjen e Sarës dhe Pajtimit lindi një debat mes opinionistes Balina dhe Fifit. Balina i tha Fifit që nuk duhet të ndërhyjë dhe kjo ishte ndërhyrja e dytë që e bën gjatë këtij spektakli.

Fifi tha se nuk ka ndërhyrë dhe se nuk ka nevojë për një vëmendje të tillë. Pas kësaj Fifit i bie të fikët. Pas këtij momenti, u transmetua publicitet e pas rikthimit nga publiciteti u pa se Fifi kishte marrë valixhet për tu larguar.

Arbana e ndaloi Fifin duke i kërkuar të flasin në dhomën aty Fifi në lot duke treguar se është ndjerë shumë keeq nga komentet e Balinës.