Çfarë lidhje ka djali i Shyhretes me qiken e Shkumbinit e Mimozes? (Video)

Djali i vogël i këngëtares së njohur Shyhrete Behlulit është akoma beqar.Krahas famës së nënës, Lumi shpesh ka qenë i përfolur në mediat rozë për raste të caktuara.

Lumi para disa vitesh përfundoi shkollën e mesme, ku u komentua për dukjen në mbrëmjen e maturës.Ai u pa i shoqëruar krah bukuroshës Rozafa, e cila është vajza e këngëtarëve të njohur Shkumbin Kryeziu e Mimoza Mustafës ja dhe video shtype re’klamn dhe shiko videeon.