Çfarë i ka ndodhur Rudina Magjistarit? Nuk e keni parë asnjëherë kështu

Çfarë i ka ndodhur Rudina Magjistarit? Nuk e keni parë asnjëherë kështu.

Rudina Magjistari është një ndër personazhet publike më të dashur per publikun shqiptar, me një karrierë shumë të gjatë televizive. Moderatorja shoqëron çdo pasdite gjithë shqiptarët, me emisionin e saj “Rudina”, që transmetohet në Tv Klan. Duhet pranuar në fakt që Rudina Magjistari është ndër moderatoret më simpatike dhe në çdo dalje të publike të sajën kujdeset që të jetë mjaft e kuruar, por cfare i ka ndodhur keshtu, hape katrorin dhe shfaqen,fotot.