Çdo grua pas të 40-ve duhet të përdor patjetër çdo ditë këtë lloj vaji!

Pas të 40-ave, gratë përjetojnë ndryshime në disa aspekte, emocionale, fizike dhe psikologjike. Plakja zvogëlon kujtesën, rrit st resin dhe shkakton shumë probleme të tjera.

Por a dini që pas kësaj moshe këshillohet që femrat të përdorin çdo ditë vajin esencial të sherebelës (e gjeni në dyqanet e ndryshme të produkteve bimore)? Ky është një produkt i përdorur që nga lashtësia nga gratë pas të 40-ve për të lëhtësuar simp tomat e menopauzës dhe për shumë përfitime të tjera.

Parandalon infe ksionet: Mjafton të përdorni 5 pika vaj esencial sherebeli për të mjekuar plagët e ndryshme.
Balancon horm/onet: Mund të konsumoni një lugë çaji me vaj sherebele çdo mëngjes.

Rregullon koles/terolin në gjak: Hidhni 5 pika vaji në një kompres të ngrohtë dhe mesazhoni zonën e barkut.Çliron stre/sin: Miksoni 6 pika vaj sherebele me 2 pika lëng portokalli dhe pijini.