Cako i jep recetën Manushit për tu shëruar nga ko vi d: Do të ngrihesh në këmbë për 4-5 dite, mos harro të përdorësh edhe…

Moderatori i njohur, Edi Manushi ka rezultuar poz itiv me ko vi d. Këtë të martë ai ishte i ftuar në emisionin “Ftesë në 5”, ku foli rreth përjetimit të sëm. undjes dhe gjendjes së tij shëndetësore.

Por teksa po bisedonte me Bietën, në ekran, shfaqet një video – mesazh e realizuar nga konspir acionisti Alfred Cako, një nga bashkëpunëtorët e tij në rubrikën “Rrethi Katror” në “E Diell.

Cako i uroi të shkuara mikut të tij dhe e sugjeroi një mjekim amerikan, që sipas tij, ka efekete të larta kuruese.S’ më dëgjove mua.

Kur thoja jo maskë, jo tam pon, jo në spital, por dëgjoje më shumë Bledi Manen, mos i dëgjo këto rilindasit shumë më dëgjo mua, hajt të shkuara.