Burri nuk i foli gruas për 20 vite edhe pse jetonin në një shtëpi. Historia e tyre ka ndodhur vërtetë. Ja arsyeja

Pas 20 vitesh heshtjeje, një burrë më në fund vendosi të kthehej dhe të fliste me gruan e tij. Në këto dy dekada të dy kanë jetuar gjithmonë së bashku, por ai ishte aq i zem.ëruar me partneren e tij se vendosi të mos thoshte një fjalë.

Fëmijët e tyre vendosën t’i tregojnë të gjithë botës se çfarë ata thanë në këtë bisedë të parë.Burri u zem.ërua për 20 vjet me gruan e tij.Ndërkohë ai ka jetuar gjithmonë me të, ajo rriti fëmijët e tyre, por kurrë nuk foli me të një fjalë, sepse një ditë në një çast zem.ërimi i kishte premtuar se ai kurrë nuk do t’i fliste më.

Cilat ishin fjalët e tij të para pas një kohe kaq të gjatë?Fëmijët na e tregojnë!Burri: Ka kaluar kohë e gjatë që nuk kemi folurE di, (një pushim i shkurtër)Ne ishim shumë të shq.etësuar për fëmijët tanë Yumi, deri tani të është dashur të durosh shumë gjëra të vë.shtira.

Jo, Dua që ta dish se të jam mirënjohës për gjithçka Dhe jam shumë mirënjohëse, thotë gruaja e tij duke parë një nga vajzat që kishte shpë.rthyer në lot Dua të flas edhe pas kësaj bisede … Shpresoj se mund t’i bëjmë gjërat tani.Faleminderit.Duket një fantazi, por është realiteti i një çifti që ka jetuar në heshtje për 20 vjet.

Një heshtje që e ka bërë burrin dhe gruan të vu.ajnë, por edhe fëmijët e tyre.Kush e di se çfarë ndodhi 20 vjet më parë për të ndërprerë dialogun, themelor në një çift dhe në një familje.Vetëm Dashuria nuk mjafton, ka gjithashtu nevojë për komunikim të vazhdueshëm.Kush e di se si ja bënë për dy dekada për të ecur përpara pa një fjalë të shkëmbyer mes të dyve.