Burri Nd Ahet Nga Gruaja Në Mes Të Dasmës, Arsyeja E Tij Ka Prekur Dhe Sh Okuar Të Gjithë…

Bëhet fjalë për një dasëm në Turqi, ku gjatë dasmës, nusja i kërkon bashkëshortit të saj dicka absurd. Nëna e dhëndrit vjen të takojë ciftin, ndërsa nusja r evoltohet.

I kërkon burrit që ajo të l argohet. Një diskutim i lehtë mes të dyve kaloi pa u vënë re, ndërsa djali dëgjoi fjalën e saj.Nëna largohet!

Menjëherë pas këtij veprimi, burri sheh nënën teksa ikën dhe ndalon muzikën. Ai pyet dasmorët: ‘’Kush do e blejë nënën time?’’ Të gjithë të shokuar nuk u përgjigjen. Ai pyeti sërish, dhe më pas u përgjigj vetë: Akush nuk e do. I pr ekur nga kjo situatë, ai shkon tek nëna, I puth këmbët dhe thotë:

‘’Nusja ime e ardhshme nuk e do nënën time.’’Pas kësaj, burri I kërkon falje të ftuarve dhe i lajmëron se do të nd ahet nga gruaja e tij, para se të m artohet. Më pas, ai jep mesazhin që prek të gjithë për nënën.