Burri Kryeministër, Por ja çfarë punon gruaja e Albin Kurtit nuk mund ta besoni

Kurti nuk flet shumë për gruan e tij në media, por gjatë një emisioni në njërën nga mediat, ai kishte treguar se me Ritën është njohur në kryeqytetin e Kosovës. “Mendoj se jeta është pak misterioze dhe nuk dihet se ku të përplasin dallgett.Unë gruan time e njoha në Prishtinë.Unë jam i lumtur me atë që ka ndodhur.Unë nuk shoh barriera për faktin se ajo është e huaj.Por interesantee, eshte se ja cfare punon gruaja e saj,k1ikojeni meposht re!klamn dhe shikojeni,videeon.