Burri iku në shtëpi tápë fare, Hidhet mbi gruan dhe… Të nesërmen çm.endet nga ajo që shikon!

Ditët tona një nga këshillat më të mira që ju japin miqtë edhe familjarët është të mos e tep roni me p ijen pasi kjo jo vetëm që ju shk akt on dè me në shëndet, por edhe ju nxjerr nga vetë-vetja juaj.

Kur ju e hu mbi sni kontrollin mund të kryeni veprime që më pas do t’i bini 100 herë píshmánit, por mund të jetë vonë ndaj dhe duhet të kini shumë k ujdes kur ju shkon mendja për të pirë.

Historia që do t’ju rrëfejmë sot flet për Andrean, i cili ishte një burrë dhe baba shembullor, por që një ditë tek ditëlindja e mikut të tij të ngushtë ai e te pr oi pak me pijen dhe nuk e mësoi kurrë se si e gjeti veten në shtëpi.

Sapo doli dielli, ai u zgjua dhe sapo u ngrit nga krevat me një dh.i m bje të madhe koke, ai shkoi në tualet dhe sapo pa veten ne tij në pasqyrë ai shtá ngùKishte një pamje që nuk duhej aspak mirë dhe njëri prej syve të tij ishte aq i fr.yrë dhe i nxi rë sa që të krijonte pamjen se burrin e kishin rr.ah ur gjithë natën.U habit më shumë kur në tualet pa një letër që i kishte lënë nusja e tij dhe për më shumë u bë shumë kurioz pasi letra ishte mbushur plot forma ze.mrash dhe tashmë Andrea nuk po merrte vesh asgjë se çfarë po ndodhte ose çfarë kishte ndodhur.