Burrë e grua japinn shp.irt pas dasmës sepse u nd odhi e keqja e madhe, motra e nuses ta prek shpirtin: Zemra ime si?


Ata kishin katër ditë që ishin martuar dhe kur të gjithë mendon se do të ishin të lumtur për jetë, çifti i ri ka hu mbur jetën. Dasma e tyre përfundoi në një tra gjedi të madhe. Costas John Sivyllis 30 vjeç dhe Lindsey Vogelaar 33 vjeçe nga Denver në Amerikë vd iq ën në një aks ide nt. Aerop lani i tyre u rrëzua dhe të dy hum bën jetën.

Dasmën e tyre të vogël ata e bënë në Telluride dhe u nisën për muajin e mjaltit, por çdo gjë shkoi keq dhe përfundoi në një dhimbje të madh.

Dy të sapomartuarit ishin rrugës për në Florida, kur avioni i tyre u rrë zua vetëm 15 minuta, pasi ishte ngritur. Motra e saj i ka rrëqethur të gjithë me një dedikim në rrjetet sociale.