Brenda ambientit të ngrohtë në shtëpinë e Edona Llalloshit

Brenda ambientit të ngrohtë në shtëpinë e Edona Llalloshit.
Edona Llalloshi nuk nguron të publikoj pamje nga shtëpia e saj.
Këngëtarja e njohur shqiptare vazhdon të jetë shumë e afërt me ndjekësit e saj.
Së fundmi e ka publikuar një imazh me të cilin nga ambienti i ngrohtë i shtëpisë së saj u ka thënë ndjekësve ‘Natën e mirë’, ja si duket prej brenda shtepia e saj, shtypenii re,klamn dhe shfaqen,fotot.