Blerina Bombaj: Ky eshte ushqimi numër një që u mbron nga Ko.ro.naviir.usi dhe virozat e tjerat të stinës

Blerina Bombaj: Ky eshte ushqimi numër një që u mbron nga Ko.ro.naviir.usi dhe virozat e tjerat të stinës.Blerina sugjeroi konsumin e pesë vakteve në ditë.

Duke vënë theksin te marrja e vitaminës C përmes agrumeve dhe specit të kuq. Konsumin e erëzave, propolisit si edhe hudhrës.

Që sipas saj është antibiotiku më i mirë natyral që lu fton në maksimum agr esorët.“Për të qenë korrekt, nuk mund të themi se janë shëruar njerëzit nga kor onavi rus se kanë ngrënë hudhër.

Por se i marrim këto ushqime që mbrojnë sist.emin imun.itar, nuk bëjmë asnjë të keqe”, tha ndër të tjera ajo, transmeton ditorja.