Bleona Mata kthehet ne Kukes Pas 10 Viteve, I tregon te gjitha, Do mbeteni pa fjale…

Bleona Mata kthehet ne Kukes Pas 10 Viteve, I tregon te gjitha, Do mbeteni pa fjale.

10 vite nga zhdukja e Bleona Matës, kur plaga është ende e hapur, familjarët shokohen nga një lajm i fundit që ua ngriti zemrën peshë.

Familjarët thanë se njëra prej 5 vajzave, që ishin me Bleonën atë ditë që vogëlushja u zhduk i ka pohuar familjes Mata, se vajza do të kthehej për tre ditë. Ndersa tani ju sjellim dhe videon, e saj,ja dhe historia e saj interesante.