Blen shtëpi me çmim të ulët, b efasohet çfarë kishte në oborr…


Kur 35-vjeçari John Reynolds nga Teksasi bleu një shtëpi me tre dhoma gjumi në qytetin e vogël të Mineral We lls për vetëm 20,000 dollarë.

Ai nuk kishte ide se çfarë do të gjente në oborrin e saj. Ai pl anifikoi të r inovonte dhe shiste shtëpinë në mënyrë që të fitonte para, dhe pastaj zbu loi një pishinë të madhe noti në oborr nën bar dhe gjethe.

John, i cili normalisht punon si teknik mje kësor, u ndje sikur kishte fituar lotarinë dhe as nuk donte ta shiste shtëpinë më. “Unë u ndjeva sikur rastësisht hasa në një biletë lotarie. Unë kurrë në një milion vjet nuk mendova se do të blija një pronë që do të kishte një pishinë.