Biznesmen i njohur: Ja kush është burri i Gresa Behlulit (Foto)

Gresa Behluli i dha fund beqarisë beqarisë me biznesmeninn e njohur kosovar nga Prishtina.
E derisa për këtë martesë ishte shkruar shumë nëpër media, shumë pak është shkruar për burrin e Gresës.
Emri i tij është Lulzim Ibrahimi, një biznesmen i njohur, derisa është bashkëortak në një kompani të njohur te teknologjisse informative, ja dhe disa foto te tij, vazhdonii duke shtypp meposht reeklaamn, dhe shfaqen,fotot menjeher.