Biznesmen dhe zeshkan, ja kush qenka i da shuri i Liberta Spahiut…

Moderatorja simpatike Liberta Spahiu ka qenë gjithmonë mjaft e rezervuar për jetën e saj private. Prej kohësh ajo nuk është përfolur për ndonjë lidhje të re, ndërsa e shohim gjithnjë e më shumë të përqëndruar në punën e saj.

Ajo ka realizuar së fundmi një video ku shfaqet duke parë letrat tarot. Fillimisht ajo e ka pyetur burrin që po i lexon letrat për situatën e krijuar nga pan demia.

Më pas për politikën në Kosovë dhe më vonë për punën dhe jetën e saj private. Lidhur me këtë të fundit burri që po i lexonte letrat u shpreh se fati i Libertës është jashtë shtetit, por që është ende herët për një lidhje.

Ai merret me biznes dhe është zeshkan, ndërsa me Libertën do të mund të ketë një lidhje në fund të këtij viti, ose maksimumi në fillim të vitit që vjen.