Bie serish Euro, ja cfarë ndodhi sot me valutat e huaja përballë..

Dollari amerikan nuk ka regjistruar luhatje të ndjeshme të vlerës teksa shfaqet I qëndrueshëm duke u blerë edhe sot me 119.6 lekë dhe duke u shitur me 120.6 lekë sipas kursit të këmbimit lokal. Monedha europiane ndërkaq ka pësuar një rënie të lehtë të kuotës teksa blihet mëngjesin e sotëm me 116.3 lekë dhe shitet ne 116.9 lekë në raport me një ditë më parë.

Franga zvicerane është blerë sot me 119.2 lekë dhe është shitur me 120.2 lekë duke pasur kështu një rënie të kuotës krahasuar me ditën e djeshme. Referuar tregut të brendshëm valuator edhe Paundi britanik është blerë sit ne 131.4 lekë dhe është shitur me 133 lekë duke shënuar kështu një zhvlerësim të vlerës në raport me dje.