Besojeni ose jo, ky është bashkëshorti i Teuta Selimit

Këngëtarja Teuta Selimi është njëra ndër këngëtaret që jetën e saj private nuk e ekspozon shumë nëpër rrjetet sociale apo media. Por edhe Teuta si shumica e njerëzve ka raste kur hedh foto me familjarë ose shoqëri, dhe më pas këto foto të saj zgjojnë kureshtjen e masës.Ja dhe disa foto ku ajo duket shume e lumtur ne krah te burrit, ja kush eshte ai,duke shtyp posht videon, shfaqet fotoja.