Besim Dina i jep lamtumirë beqarisë, kapet mat me gazetaren e njohur…

Besim Dina i jep lamtumirë beqarisë, kapet mat me gazetaren e njohur…

I ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan” ishte mysafiri dhe showmeni i njohur, Besim Dina.Ai është rikthyer pas shumë kohe në ulësen e mysafirit, duke rrëfyer shumë të pathëna për veten.

Besimi poashtu tregoi qe planifikon të martohet, ndërsa moderatori i emisionit Valon Maloku, tregoi se kush është “Msiti”.

Besim Dina i jep lamtumirë beqarisë, kapet mat me gazetaren e njohur…I ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan” ishte mysafiri dhe showmeni i njohur, Besim Dina.Ai është rikthyer pas shumë kohe në ulësen e mysafirit, duke rrëfyer shumë të pathëna për veten,trans meton ditorja.