Bëni Kujdess: Kjo Nënë Vr/auu Fëmijet E Saj Pasi Bëri Këtë Gabim Trashanik Gjatë Përgatitjes Së…

Një nënë është bërë shkakëtare për vde/ kjen e fëmijëve të saj. Ajo i ka v rarë fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin. Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.

Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë. Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rëndë në spi tal. Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një bakteri të quajtur salmonelë.

Ky bak/ter është i pranishëm në ushqime dhe shka tërron org.anet e fëmijëve nëse ata konsumojnë ushqime të infe/ktuara. Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bak.teri ishte marrë nga fëmijët në mëngjes.