Beffasuesee, I Shp ertheu telefoni nen jastek, Ja qfare i ndodhi vajzes…

Beffasuesee, I Shp ertheu telefoni nen jastek, Ja qfare i ndodhi vajzes..

Një adoleshente ka hu mbu r jetën pasi telefoni i saj, të cilin e kishte vendosur nën jastëk duke u k arik uar, sh për theu.

Alua Asetkyzy Abzalbek e zuri gjumi ndërsa po dëgjonte muzikë në shtëpinë e saj në fshatin Bastobe, Kazakistan.Dhe të nesërmen në mëngjes, 14-vjeçarja u gjet e v de k ur ndërsa bateria e telefonit i kishte shp ërt hye r afër kokës.Po lic ia tha se vajza e kishte vendosur telefonin në ka rik im.

Besohet se ajo pë s oi l ën dim e të mëdha në kokë nga sh përt hi mi i baterisë dhe v di q menjëherë.M je kët konfirmuan se celulari sh pë rthe u në orët e para të mëngjesit pas mbi nxe hjes së baterisë gjatë k ari kim it.V d ek j a e saj u konsiderua një ‘a ks ide nt tr ag ji k’,transmeton ditorja.