Befasuesee/ Policët ndalojnë dy autobusët e nisur nga Shqipëria, ngelin pa f.jale kur në vend të pasagjerëve gjejnë

Dy autobusë të nisur nga Shqipëria, u ndaluan në portin e Barit në Itali..

Kjo pasi në vend të udhëtarëve, ato ishin ngarkuar vetëm me valixhe e çanta.Mediat italiane shkruajnë se Policia doganore e Barit, në bashkëpunim me policinë kufitare.

Kanë kryer kontrolle të automjeteve e pasagjerëveqë udhëtojnë nga Shqipëria në Itali, por në vend të udhëtarëve, ata kanë gjetur çanta. Në autobusin e parë nuk është gjetur asnjë pasagjerë e shumë bagazhe të pajustifikuar për transport.

Në autobusin e dytë po udhëtonin 10 pasagjerë e një numër i lartë thasësh e pakosh jo në pronësi të udhëtarëve. Autoritetet italiane kanë vendosur ndalimin andminstrativ për 3 muaj të qarkullimit të autobusëve si dhe një gj.obë me vlerë 4130 euro për njërin prej tyre.