Befasuesee/ Për herë të parë, Naseri flet për ndarjen nga gruaja e parë dhe martesën me Aidën


Për herë të parë, Naseri flet për ndarjen nga gruaja e parë dhe martesën me Aidën. Aida Doçi dhe Naser Qeli ishin sonte protagonistë në një intervistë ekskluzive për Prive pas martesës.

Ata folën gjerë e gjatë për lidhjen, gjithçka që u komentua dhe jo vetëm. Mes tjerash, menaxheri i këngëtares, tashmë bashkëshorti i saj foli për ndarjen nga bashkëshortja e parë dhe rënien në dashuri me Aidën. Detajet ua sjell materiali i mëposhtëm.

Befasuesee/ Për herë të parë, Naseri flet për ndarjen nga gruaja e parë dhe martesën me Aidën Aida Doçi dhe Naser Qeli ishin sonte protagonistë në një intervistë ekskluzive për Prive pas martesës.Ata folën gjerë e gjatë për lidhjen, gjithçka që u komentua dhe jo vetëm. Mes tjerash, menaxheri i këngëtares, tashmë bashkëshorti i saj foli për ndarjen nga bashkëshortja e parë dhe rënien në dashuri me Aidën,ditorja.