Befasuesee/ Nxjerr Sekretet Fatos Nano, Arsyeja Pse E Lashë Rexhinën Për Xhoanën…

Në këtë intervistë Nano ka shpallur ndarjen nga ish-bashkëshortja..

Rexhina dhe lidhjen me Xhoanën disa kohë më pas. Ishte konsumim i martesës së parë me ish-bashkëshorten Rexhina dhe që për fat të mirë i kemi dhënë një zgjidhje që na mundëson të marrim frymë lirisht. Kemi dy familje…por që komunikojmë”, – tregoi Fatos Nano.

Sa i takon punës së tij në politikë, ai rrëfen se nuk është bërë pishman dhe se mendon që e ka bërë mirë deri diku. Ç’a mund të bëja tjetër… Mund të them se nuk e kam bërë keq punën, e kam bërë me shumë dashuri. Ka patur pasion më të madh politika asokohe”.